Jump to content

osiguranje izmislja prebrzu voznju


jure7

Preporučene objave

dobio sam obavijest o totalnoj steti sa cijenom koju cu dobit a nakon par dana ponovo mi salju obavijest da mi je umanjuju za 50% radi suodgovornosti radi neprilagodene brzine. ne mogu vjerovati da mogu samo tako izmisljati i varati i na osnovu cega takve stvari pisu. u policijsko izvjestaju je drugi sudionik kaznjen radi krivog skretanja i izazivanja prometne nezgode a o mojoj navodnoj neprilagodenoj brzini nema rijeci (vozio po propisima) po tome sva osuguranja mogu izmisljati i smanjivati ljudima ostete za vozila bez razlike sta policija napise na izvestaju. znaci nikad ne dobijes pravu ostetu ako uzmes advokata njega moras platit ili pristajes na manju stetu.

sta sad napravit, uzeti advokata (iako mi je par prijatelja imalo losa iskustva sa njima pa me strah) ili se sam zalit ili pristat na sramotno nisku svotu koju su mi ponudili???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Oni su po zakonu obavezni isplatiti nesporni dio, ali tek na vaš zahtjev.

 

Ta isplata ih ne oslobađa isplate one druge polovice.

 

Sada je na vama da tražite ostatak.

 

Ako ustrajete u cijelom iznosu, tražite mirenje o njihovom trošku sa iznosom od 95% onog što smatrate da vam pripada, a tek potom ih tužite.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

javili su mi da ce isplatiti svih 100%, znaci da su uvazili moju zalbu na onih 50% suodgovornosti ali su odbili zalbu o velicini stete na koju sam se isto zalio tako da kad mi isplate ovaj dio tuzit cu ih ali ovaj put moram sa odvjetnikom. javit cu kako ce zavrsit. hvala na savijetima :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sada vi nemojte tražiti ni jedne lipe nego popravite vozilo u ovlaštenom servisu.

 

Strogo pazite da popis djelova za zamjenu i poptavak bude indetičan popisu sa izvida štete, ako se nešto ne može odraditi po njihovom popisu tražiti dolazak procjenitelja u servis i izmjenu popisa na izvidu štete. To je za njih najskuplja opcija. Samo potrebno je sačuvati promjenjene stare djelove jer oni postaju vlasništvo osiguratelja.

 

Ako vam se ne da natezati sa njima i više volite gotovinu, a već imate neku svoju računicu, bolje vam je prihvatiti taj ponuđeni iznos.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

stvar je u tome sto su mi oni vec prije isplatili onih nespornih 50% na racun bez da sam ja potpisao ikakav pristanak a najvjerojatnije da ce biti da ce i ovih ostalih 50% tako isplatit a i auto sam vec popravio sam o svom trosku sa polovnim djelovima jer za nove nisam imao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija