Jump to content

please help!!!


BellaZgb

Preporučene objave

Imam otvoreni zaštičeni račun i na njega mi sjeda 2/3 plaće..Kada sam ljetos trebala dobit regres,oduzet je i uplaćen za dug.Rekli su mi da regres ne spada u zašićena primanja..E sad mene zanima sljedeće..Trebala bi dobiti uplatu svoje firme za darove za djecu..Da li i to imaju prvo uzeti ili je to zaštićeno s obzirom da je namjenjeno djeci????

Hvala unaprijed na bilo kakvoj informaciji :)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

rodiljske i roditeljske novčane potpore koje su prema Ovršnom zakonu izuzete od ovrha, navodi premijerka Jadranka Kosor u svom dopisu Nezavisnim hrvatskim sindikatima.

 

NHS je još 17. studenog tražio da se dar za djecu do 15 godina, kakav mnoge tvrtke isplaćuju zaposlenicima uoči Sv. Nikole i Božića (obično u neoporezivu iznosu od 600 kuna) uvrsti u kategoriju primanja izuzetih od ovrhe. Ovrhe su, naime, sve češće pa nerijetko "sjednu" i na primanja na koja ne bi smjela. Međutim, ta su primanja već izuzeta u članku 91. točka 9, tumači premijerka. Prema tom tumačenju, nijedna ovrha ne smije "pojesti" dar za djecu koji je poslodavac isplatio svom zaposleniku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija