Jump to content

Valjanost kupoprodajnog ugovora- Auto


ratatata

Preporučene objave

Pozdrav!

 

Evo ovako; prije mjesec dana kupila sam auto kojemu je istekla rega, za neku sitnu paricu.A pošto smo ja i Vlasnik auta iz različitih gradova dogovorili smo da će se kupoprodajni ugovor napraviti bez mog prisutstva, tako da sam mu potrebne podatke poslala putem mobitela (adresa,oib,br osobne) i čovjek je napravio ugovor i poslao mi ga poštom. Na ugovoru piše da je auto potrebno hitno odjaviti na policiji zbog isteka registracije, što ja nisam bila u mogućnosti učiniti jer mi čovjek nije dao knjižicu vozila i ne javlja mi se na telefon. U međuvremenu, auto mi je predan i vožen je bez rege uslijed čega ga je dignuo pauk i stoji već 5 dana tamo,slijedi kazna za parking+ za pauka + plaćanje šlep službe+ ležarina u pauku + kazna od policije za neodjavljivanje itd., e sad, zanima me da li je taj kupoprodajni ugovor valjan iako na njemu NEMA MOG POTPISA nigdje, nije plaćen porez, nije odjavljen auto i nije upisan novi vlasnik u prometnu knjižicu i knjižicu vozila??!

 

 

Pokušala sam biti maksimalno fer i bila sam spremna platiti sve kazne čak i onu od policije za koju nisam kriva i zvala sam policiju i pitala da li auto mogu odjaviti bez te knjižice vozila pa su mi rekli da ne....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija