Jump to content

I ovo se događa


ZDivna

Preporučene objave

Meni je Elektra blokirala račun i to zamislite na koji način. Ja sam do 2006. godine bila podstanar i svojem sam gazdi plaćala stan jer ne živi u Hrvatskoj od 1991 godine a nije niti državljanin RH, a režije sam normalno plaćala preko uplatnice. Koliko potrošim, toliko platim 2006 odlazim iz stana i 2011 dobijem ovrhu pazite na svoje ime od Elektre na iznos od 20.000,00 kuna. Znači da pojasnim stan niti brojilo ne glase na moje ime, ali djelatnici elektre pretpostavljam iz uplatnica jednostavno prepišu moje ime i terete me kao da sam vlasnik stana i brojila. Na toj adresi nisam bila niti prijavljena. Otiđem u Elektru, a pravnica mi kaže da sam sve to potrošila i bilo bi redu da to i platim jer sam prodala i stan. Ja sam bila u šoku jer na navedenoj adresi nisam od 2006 godine, a nisu niti mogli očitati niti stanje brojila jer stan je prazan. Vlasnik stana je u Austriji. I to vam je moja priča. I što sada, moram tužiti Elektru da bih dokazala da su zlouporabili moje ime i prezime i prepisali mi dug koji ne postoji i u krajnjem slučaju odblokirali mi račune. Tko može potrošiti 20.000,00 kuna, a u stanu nema nikoga.... možda duhovi. To vam je tako, ne mogu naplatiti od vlasnika, ali mogu od bivše podstanarke.

Strašno, evo to sam htjela podjeliti s vam koji ćete to pročitati i da se vidi kako posluju firme u vlasništu države. Moram se braniti, a ne znam od koga. Pozdrav svima... To je naša lijepa Hrvatska....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

O čemu vi pričate, ja sam svoje račune platila. Kakve veze ima prijava sa računom. Ja nisam vlasnik brojila niti stana. Od kuda Elektri pravo da prepiše moje ime i prezime iz uplatnice. Znali su da vlasnik stana nije u Hrvatskoj!

I ne znam da li ste dobro razumjeli djelatnici elektre nisu očitavali brojilo nego su napamet obračunali struju!

Vjetojatno znate da se morate da bi prebacili brojilo na svoje ime donjeti Ugovor o kupoprodajni nekretnine ovjeren od javnog bilježnika da bi se brojilo prebacilo na ime novog vlasnika - kaj ne?

Vlasnika stana nema još niti danas u Hrvatskoj te se nikako od njega ne mogu naplatiti, ali mogu se od mene! To vam je isto kao da HT tuži onog tko je napravio račun, a ne vlasnika koji je sklopio Ugovor. Govorimo o potpuno istoj stvari.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

krivo sta shvatili moj odgovor, htio sam reći da zbog svojeg mira pismenom odjavom kod elektre imali bi sve na papiru, računi su valjda stizali na vaše ime te su oni zbog toga vas tužili a ne pravog vlasnika stana i još samo to elektra je prema slobodnoj procjeni stavila koliko je utrošeno kilovata jer ne mogu popisati brojilo, ali mi je čudno da nisu odsjekli glavne žice do brojila, a na tom računu je više kamata nego potrošnje struje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija