Jump to content

Obilježavanje parkirališnih mjesta na kojima se vrši naplata


VK032

Preporučene objave

Zanima me da li netko od vas zna da li parkirališna mjesta gdje se vrši naplata, moraju biti obilježena i na koji način?

Lokalni pravilnik o načinu naplate parkinga ne mogu nigdje pronaći, a u praksi se izgleda tumači onako kako odgovara koncesionaru.

Konkretno, ispred trgovine u kojoj radim (a radi se o jednoj većoj i dobro posjećenoj trgovini) služba naplate parkiranja radi punom parom. Ljudi konstantno dobivaju kazne jer ne znaju da se parking tamo naplaćuje, obilježeni parking ne postoji. Ispred trgovine (dakle tu mislim na prostor između staze i ceste) nalazi se izbetoniran prostor veličine cca 25m x 5m koji nije obilježen nikakvim oznakama, crtama niti sličnim, pa ga kupci redovito smatraju parkingom u vlasništvu trgovine.

Parkirni automat se nalazi 50-ak metara dalje ali na suprotnoj strani ulici gdje se nalazi i nekoliko obilježenih parkirališnih mjesta.

U istoj ulici prostori ispred ostalih lokala nisu popločani te više liče na njivu, jer je korijenje starog drveća već izbilo na površinu i potpuno uništilo ostatke betona, a parking se naplaćuje čak i tamo!!!!!

Zanima me da li je moguće da je to dozvoljeno?

 

Zar ne bi sva parkirališna mjesta gdje se vrši naplata trebala biti ocrtana.

 

Ne znam da li je potrebno naglašavati da sami održavamo te iste parkinge, čistimo snijeg, metemo lišće jer to nikada nitko drugi nije napravio.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija