Jump to content

Pravo vlasništva u svojoj kući


Apple_25

Preporučene objave

Molio bih vas za savjet, stvarno bi mi jako puno značilo jer ne znamo što više napraviti da to prestane..

Naime problem je u tome što ne znamo kako više postupati i kome se obratiti za pomoć, da nešto poduzme i učini konkretno..

Radi se o tome da svi zajedno (5 članova obitelji od kojih su 2 vlasnici kuće) želi udaljiti osobu (6. osobu)iz kuće koja neprestano vrši psihički teror nad nama, prijavljuje nas sve polici za nasilje u kući ako ga i krivo pogledamo, krade nas, inače je narkoman i kronični alkoholičar, nema nikakvih primanja, ne radi i ne pada mu na pamet ići raditi, te jednostavno ne želi izaći iz kuće..

 

podigli smo i privatnu tužbu za iseljenje no međutim to još nije ni došlo u obradu a kamoli da će se održati...

 

dali postoji netko tko mi može reći kako 2 vlasnika kuće (koja je prepisana na 2 dijela) može udaljiti tu osobu van, reći da ne želi više trpjeti taj teror što se događa svakodnevno...ali da odgovor ne bude da čekamo rješenje suda jer dok to sve završi svi ćemo psihički oboljeti od njega i njegovog maltretiranja???

 

Što bi se zakonski dogodilo ako mu jednostavno ne dozvolimo daljnji boravak i udaljimo ga nenasilno, mi vlasnici, iz spomenutog objekta??

 

Jer obitelj u navedenom objektu više ne želi i ne može financirati njega koji sve troši (od hrane, grijanja, struje, vode u neizmjernim količinama) te dovodi svoje narkomane na noćne ''igre''..

Isti ima oca, te mislimo da i ako ga udaljimo iz kuće neće biti na ulici niti na teretu države..jer postoji drugi skrbnik, koji o njemu nikada nije vodio brigu..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija