Jump to content

molim pomoć!


jinx0o

Preporučene objave

vidjela sam da je tema oko odjavljivana tv prijamnika aktivna, ali sam se pogubila oko silnih odgovora, pa se unaprijed ispripčavam radi otvaranja teme.

 

dakle, gospodin iz hrt-a mi je prijavio tv prijamnik početkom 12 mj. naveo je da ga koristim i za vrijeme studenog, no ja onda nisam uopće imala tv u stanu (student). danas su stigle uplatnice za 12 i 11. mj. prošle godine,kao i za 1. i 2. mj. ove, a moj prijamnik je prosto seljački riknuo početkom siječnja.

 

poslala sam hrt-u mail, da odjavljujem svoj tv, jer ne radi, i da ne želim plaćati uplatnice za mjesece unaprijed, ali i prošle jer tv nije radio. gospođa iz hrt-a mi je uzvratila mail s : poštovana, sukladno zakonu 34.blabla. ako se odjavi, tv prijamnik se ne mora plaćati, ALI tu slijedi onaj dio koji me izuzetno zanima!

 

Zahtjev za odjavu prijamnika s izjavom ovjerenom kod javnog bilježnika dostavlja se HRT-u neposredno na adresu sjedišta, poštom ili putem druge ovlaštene pravne ili fizičke osobe. Izjava ovjerena kod javnog bilježnika sastavni je dio za odjavu prijamnika.

 

U privitku dopisa šaljemo Vam izjavu. Napominjemo da izjava ne vrijedi retroaktivno nego s danom ovjere za sljedeći mjesec. Bude li pravovaljana, po istoj ćemo odjaviti Vaš prijamnik, u suprotnom i dalje ste u obvezi plaćanja RTV pristojbe kao Zakonske obveze.

 

ne znam, što mi je sada činiti.. molim Vas pomoć!

hvala unaprijed!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija