Jump to content

vrlo hitno!


Panda17

Preporučene objave

Ucenik sam u srednjoj skoli i dobila sam iskljucenje s nastave na temelju toga jer sam napisala status na facebooku vezano za mojeg profesora ali nisam navela njegovo ime niti nista, niti ga imam pod prijateljima niti nista neznam niti kako je dosao do toga i moji roditelji su pozvani u skolu i sad bi ja radi tog trebala cijelu godinu ucit i polagat ispite i ond na temelju tog proc ili pasti razred. Pa Vas pitam dali je to moguce posto bi facebook trebao biti moja privatna stvar i ako nije omogucen pristup mojem profilu odredenoj osobi da nebi to trebao koristiti? Pogotovo ne u skoli i da bi ja radi tog trebala dobiti iskljucenje s nastave jer to je prvi slucaj koji znam i neznam zbunjena sam. :tuzan:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

po meni bi eventualno mogla dobiti ukor ili nešto, ali ito mi je nevjerojatno, eventualno se moeš žaliti Ministarstvu, jer jedino ti oni mogu zaštititi prava, pogotovo ako nisi navela ime i prezime profesora, a demokratska smo zemlja pa imaš pravo na mišjenje,čak iakoidešu srednju školu tek.............:) a šta i napisala kad te radi toga izbacuju???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija