Jump to content

Prijava zbog prijevare


nEvil

Preporučene objave

Pozdrav svima.

 

Imam jedno pitanje uz prijave policiji.

 

Naime radi se o tome da je djelatnik jednog telekom operatera (fiksna mreža) htio naplatiti 199kn na licu mjesta uslugu za prebacivanje broja i nagovoriti na prelazak kod tog telekom operatera. Kako se radi o starijoj osobi koja je bila tada doma pod prijetnjama isključenjem linije isti zahtjev (zahtjev za predodabir operatera) je osoba i potpisala i platila traženi iznos.

 

Nakon što sam saznao za cijelu stvar preko telefona tražio sam da se stornira zahtjev za predodabir operatera, te su me uputili da pismenim putem pošaljem zahtjev za storno što je u učinjeno. No na odgovor za 199kn i zašto je to naplačeno, te da li je moguće dobiti povrat nismo dobili odgovor, nego nam je rečeno da će nam se javiti za par dana netko iz njihove službe.

 

Nakon nekoliko dana poziv smo i primili u kojem nam je rečeno da to nije njihov djelatnik te da se radio o očitoj prijevari.

 

Ništa od svega nebi bilo sporno da taj djelatnik koji je nazvao nije inzistirao na tome da oni moraju podnijeti prijavu na policiji, a ne mi kao oštećena strana.

 

Pa ako mi netko može samo reći dali je to stvarno tako? I da oni podnose prijavu ili mi kao oštećena strana moramo podnijeti prijavu na policiji?

 

Unaprijed Vam zahvaljujem na pomoći..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija