manja1404 objavljeno: 20. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 20. veljača 2012. pozdrav svima mene zanima dali imam pravo na putne troskove na udaljenost od 1200m kuca-posao naime cula sam da imam pravo na cipelarinu ako netko zna molim vas da mi pomogne puuuno hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
matovilka odgovoreno: 20. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 20. veljača 2012. Naknada troškova prijevoza s posla na posao nioje uređena Zakonom o radu. Trebate pogledati u Kolektivni ugovor. U Kolektivnom za javne službe kaže da zaposlenik koji ima manje od 1 km od mjesta stanovanja do mjesta rada ili do stanice međumjesnog prijevoza, nema pravo na naknadu troškova mjesnog prijevoza. Znači ako vi imate 1200 m, imate pravo na naknadu troškova prijevoza. Cipelarine je ukonuta, a odnosila se na naknadu zaposlenicima koji su imali manje od kilometra do posla. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.