MINAV objavljeno: 21. veljača 2012. objavljeno: 21. veljača 2012. zanima me da li sam kao vlasnica obrta koja je usporedno bila zaposlena u privatnoj tvrtci i ostvarivala dohodak iz radnog odnosa i obrta imala pravo primati naknadu po prosjeku ta dva dohotka za vrijeme bolovanja tj.komplikacija u trudnoći te kasnije rodiljnog dopusta?naime poslodavac je obračunao i uplatio doprinose iz plaće porezna uprava je obračunala porez i doprinose na temelju porezne prijave i prijavljenog dohotka iz obrta te su isti uplaćeni i iz poreznog rješenja je vidljivo da je moj dohotak radni odnos + obrt a prosjek za naknadu uzet je samo na temelju radnog odnosa tj.potvrdi poslodavca u iznosu od 2400,00 kn/mj.da li je to ispravno ili ne???nakon više mjesečnog obilaženja naših ministarstava i ne dobivanja nikakvog odgovora možete misliti kako završava priča odustajanjem Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.