donluis objavljeno: 23. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 23. veljača 2012. molio bih da mi netko odgovori na par pitanja: 1.obnašao sam dužnost zap.desetine u domovinskom ratu,bez čina,to mi nije obračunato na mirovinskom(u mirovini sam od 2006),plaću sam primao za obnašanje dužnosti ,pa me zanima da li se to može ikako ispraviti ili je prošao voz? 2.odnedavno sam 40% hrvi,bio sam 20%,ima li išta od novih dionica? 3.podnijet ću zahtjev za obnovu postupka,imam li mogućnosti povećati mirovinu? 4.trebam li nove podatke slati vezano za stambeno pitanje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neno-josip odgovoreno: 23. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 23. veljača 2012. ako si tu duznost obnasao u trenutku razvojacenja imas pravo na obracun po toj duznosti,i ja sam isto obnasao duznost zap. izvidnicke desetine bez cina pa su mi mirovinu obracunali po duznosti koju sam obavljao.Sto se tice obnove postupka pokusaj,nemas sto izgubiti ali oni gore ce te glatko odbiti kao i vecinu nas jer je drzava u k...u pa nema novaca.Sto se tice tvog treceg pitanja na njega ti neznam odgovor. pozdrav svim braniteljima ma gdje bili. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Forrester odgovoreno: 26. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2012. Meni je u rješenju o demobilizaciji iz 11-Dom. pikovnije stajalo: pozornik-puškostrojničar. Mirovina mi je obračunata za čin vojnik. MORH tvrdi za obnašanje dužnosti puškostrojničara ne može se dodijeliti čin, tj. ustrojbeno mjesto(ili kako već)-pozornik.Prošao vlak. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Forrester odgovoreno: 21. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 21. ožujak 2012. Prošao vlak što se tiče MORH-a, ali sada ću pokušati nešto isposlovati (dva čina gore) preko MUP-a, jer sam u međuvremenu ostvario status HRVI. APP ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.