Jump to content

teske tjelesne povrede


smib2009

Preporučene objave

policajac se je vurgalno pona[ao prema meni bez ikakvog razloga,na [to sam se pozvao na Eticki kodeks sluzbenih osoba,no umjesto bilo kakvog odgovora sam napadnut uslijed cega sam zadobio teske tjelesne ozljede(mozdani udar),nakon cega je dosla interventna policija i odvezla me pred policijsku postaju i ostavili me bez nadzora vise od sat i pol..tek kada sam pao u komu onda su se sjetili me odvesti u bolnicu....interesira me koje mjere mogu poduzeti protiv policije

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

protiv mup-a rh možeš podnijeti tužbu za naknadu štete. malo je vjerojatno da je napad, konflikt s policajcem izazvao moždani udar i teško da će se vještak s time složiti, ali može se uspjeti u tužbi na način da se utvrdi da je moždani udar ostavio veće posljedice nego što je trebao da se na vrijeme reagiralo i da bi samo liječenje kraće trajalo. dakle kvaka je u njihovom nereagiranju na očite simptome i naravno vaše zahtjevanje da vas se odveze u bolnicu jer se ne osjećate dobro.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija