Jump to content

"otmica" djeteta-pomagajte kako znate


maja99

Preporučene objave

Jako mi je hitno pa ču vam ostaviti samo osnovne podatke o slučaju.

Prije 6 dana otac moje 11-omjesečne curice mi ju je uzeo i odnio kod svojih roditelja.Zivimo u mojoj kuci u vanbracnoj zajednici i nitko do sada nije trazio skrbništvo. Sad je upleten CZSS, ali oni kao nista ne mogu dok se on i ja ne dogovorimo.

Sta da napravim da dobijem bar privremeno skrbnistvo dok to sud ne riješi.

Trebam vase prijedloge. Kome predajem zahtjev, podnesak i sl. Dali je netko cuo za slican slucaj i kako je zavrsio.

Molim vas pomazite jer neznam vise na koja vrata da pokucam. Netrebam vam niti opisivati kako se trenutno osjecam. Unaprijed hvala svima.

mlada tuzna mama

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

e sad otac mog djeteta ju je oteo u njemacku jos prije 4 mjeseca i jos ju nisam dobila nazad.s time da imam sve potrebne sudske odluke.i u mom slucaju po haskoj konvenciji se to tretira kao medunarodna otmica djeteta.papiri su mi cisti kao suza samo cekam nalog da policija ode samnom po djete.

kaj da radite-hm,nazalost bez nekakve sudske odluke nemozete nista.do nove godine privremene odluke je donosio centar a sad sud.posto je to kod nas jos neuhodano ja sam tek nakon skoro 2 mjeseca uspijela izboriti privremenu mjeru.

kad vas bi trebalo ici sve jednostavnije jer se radi samo o jednoj drzavi ako sam dobro shvatila.kod mene je nastalo generalno sra.. jer su upletene dvije drzave.ali ja sam se uspijela izborit za sve do sad kaj sam napravila.s time da vam ne moram niti govoriti da sam nazvala barem 200 ljudi i pokucala na tolko vrata.

ili si hitno nadite odvjetnika ili probajte nazvati b.a.b.e one ce vam sigurno dati neki pametan savjet.

ja bi vam rekla rado ali moj slucaj je drukciji i kompliciraniji sa pravne strane.takoder jer nasa brakorazvodna parnica jos traje

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija