Jump to content

vraćena kilometraža


laurast

Preporučene objave

Poštovani,auto je od 2007g,pa sve do 11mj 2011godine bilo u vlasništvu firme iz Zagreba,u 11mjesecu je automobil kupio mladić koji je isti prodao meni prije 15ak dana! No naknadnom provjerom na tehničkom pregledu ustvrdio sam da je stvarna kilometraža automobila 190 000 km,a ne kao što piše 78 000km,naravno da sam to znao auto nebih ni u kom slučaju kupio,autu je kilometraža vraćena dok je bio na firmi! Koja su sad moja prava mogu li ih tužiti za navedeno,ili tražiti neku naknadu štete? hvala,LP

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Problem skidanja kilometraže vozila je uvijek prisutna tema kod kupnje polovnog vozila. To pokazuju iskustva mnogih kupaca takvih vozila. Osim što je nemoralno i zakonski je kažnjivo kao kazneno djelo prijevare. No to se dokazuje jedino vještačenjem, koje je relevantno za podizanje privatne sudske tužbe.

 

Preneseno sa stranica AMK Maksimir,pošto sam i sam auto struke skidanje kilometraže,pogotovo na novijim vozilima nije teško dokazati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija