Jump to content

savjet oko pretresa kuće


Tugomir

Preporučene objave

evo ako ima netko, sličan slučaj..nešto zna molio bih da se javi..uglavnom kolegi je policija došla sa nalogom za pretres kuće,tražeči oružje ( on je lovac ), da skratim priču to su mu smjestili, kao da je prodao neko oružje jednom čovjeku, a nijee..uglavnom u kući nisu našli ništa osim njegovih pušaka za koje ima dozvolu..i rekli mu da će biti u policiji dok ne završi slučaj.

mene zapravo zanima, jel moguće da nevin čovjek ispašta i doživljava neugodnosti i ostaje bez oružja jer se nekom zamjerio?? koja su njegova prava uopče??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prošla su vremena kad su smještali jedni drugima.

ako je netko prijavio tog tvog (štagod da ti je ) za neko kazneno djelo sa obilježjem prijetnje, policija može od suda ( i dobila je) dobiti nalog za pretragu i privremeno oduzimanje oružja u cilju sprečavanja da se to kazneno djelo dogodi!!

 

u slučaju da se dokaže da mu je "smješteno" tj lažno prijavljen i to je kazneno djelo "lažno prijavljivanje kaznenog djela" i onda se za to odgovoara (taj koji mu je smjestio)

 

uglavnom jako malo detalja da bi se moglo više šta reći!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija