Jump to content

jamac po kreditu


augie

Preporučene objave

Podrav,

 

imam sljedeći slučaj. Bio sam (ili još uvijek jesam, nije mi jasno) jamac po kreditu. 2003. godine, supruga dužnika sklapa Ugovor s bankom, ovjeren kod javnog bilježnika, da za taj kredit, zajedno sa još nekoliko obaveza, kao jamstvo daje hipoteku i koja je uredno sprovedena.

Do dana današnjega banka (pravni sljednik) mi nije poslala ama baš nikakav dokumenat u kojem me obavještava ili upozorava da sa spomenutim kreditom / kreditima nešto nije u redu, nego samo odjednom ja više ne mogu raspolagati sa novcima na računu. Pitam o čemu je riječ, osobni bankar mi objašnjava da sam odjednom na crnoj listi i da mi je banka sjela na račun na osnovu dugovanja po tom kreditu.

Napominjem da ni do sada nema ama baš nikavog službenog papira da bi bilo jasnije o čemu je riječ, jedino neka se strpim da osobni bankar pronađe mjerodavnu osobu koja bi mi mogla pojasniti o čemu je riječ ???

Da li je itko imao nešto slično, da li je činom davanja hipoteke od strane supruge dužnika na kredite ukinut moj status jamca, odnosno da li banka uopće ima pravo potraživanja za nešto iz 2003. a da ama baš nikad nisam dobio nikakav papir ?

 

molim savjet

 

Vlado

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija