Jump to content

pitanje


nine

Preporučene objave

imali neko da je u invalidskoj mirovini bez hrvi na osnovi bolesti ptsp pa da je tržijo invalidnost i da je dobija i dali ima se kakva naknada za to žalosno od bivše vlasti što nam naša prava ukiniše a bolest nam ostaviše želim im da žive na tabletama jedan misec pa da vidu kako je to i kako je nama koji moramo uvjek piti svaki dan i najteže mi pada kad mi moja okolica govori da sam lud da se trujem a oni sa hrvi i lipom mirovinom na osnovi ptsp a od tog ja mislim da nemaju ni p a kasno sam shvatio da bolestan i pošten branitelj u ovoj državi najebe

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Naravno da ima, svi oni koji su otišli kao invalidi rada sa općom nesposobnošću.Drugo što te zanima iz pitanja je taj PTSP, mislim da nema nitko u mirovini kao branitelj a da nije ostvario status HRVI na osnovu ranjavanja ili bolesti,osim naravno onih koji su na temelju radnog staža i godina starosti otišli u povoljniju braniteljsku mirovinu.Ako sam što krivo napisao neka me isprave kolege koji poznaju tu materiju više.Pozdrav tebi , i žao mi je što tako razmišljaš, i svim braniteljima ma gdje bili!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nine ja sam ti u invalidskoj mirovini, nemam hrvi jer sam kasno shvatio da samnom nesto nije u redu,dok su to drugi prije shvatili od mene.Nisam ni dragovoljac jer mi fali 5 dana do famoznih 100 dana,trazio invalidnost a dobio k.. od komarca.To nam je dala"lijepa nasa" za koju smo dali,mladost,zdravlje a za uzvrat dobili ko vas j..!

Pravda i pravica nikad nisu niti nece sjediti u istoj klupi!

Bog i Hrvati!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija