Jump to content

borba sa vjetrenjačama


apache70

Preporučene objave

Pitanje za znalce i bivše pripadnike MUP-a, koji su kasnije iz policije prešli u HV!

Frend bio u pričuvnoj policiji jedinice za posebne namjene, a ista tijekom 1992 godine potpala pod 1 gardijsku brigadu iz koje je razvojačen. Tijekom 1993 prelazi u pričuvnu postrojbu HV-a, te stradava i dobiva HRVI nakon čega i 1996 odlazi u mirovinu kao vojnik. Tijekom 2007 godine pokreće postupak u HZMO da mu se prizna čin iz policije kao povoljnije za izračun mirovine ali mu HZMO odgovara da nema pravo na čin, a na pisani upit MUP-a nije dobio nikakav odgovor. Žali se na rješenje HZMO na Upravni sud i dobija negativan odgovor sa obrazloženjem da nije podnio nikakav dokaz da bi mu se trebao priznati čin iz policije za novi izračun mirovine iako je uredno predao potvrdu da je tijekom 1991/1992 bio pripadnik pričuvnog sastava MUP-a, a na isti odgovor Upravnog suda se nije žalio.

S obzirom da je od istoga prošlo više od godinu dana da li isti može ponovno pokrenuti postupak u MUP-u i HZMO da mu se prizna čin i po istome donese novi izračun mirovine ili je odgovorom gore navedenog Upravnog suda završio postupak za priznavnje čina?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
  • 2 mjeseci kasnije...
  • 2 mjeseci kasnije...

Teško se boriti sa vjetrenjačama. Teško se boriti protiv vjetra koji udara u prsa. Teško je vjerovati da će sutra biti bolje kad su samo crni oblaci na horizontu. Kad vam svaki dan počinje sa istim tmurnim osmjehom, istim crnim mislima. Kad nemate snage niti želje da nešto promijenite jer vjerujete da se ništa ne isplati. Da ste sve već probali. Živite u uvjerenju da ne postoji netko tko će vas konačno shvatiti, zavoljeti (?)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija