Jump to content

Neosnovana nova ovrha na ovrhu


Mira Hodak

Preporučene objave

Poštovani,

 

najljubaznije Vas molim za informaciju da li je moguće da nakon prve ovrhe gdje mi poslodavac uplaćuje svaki mjesec dugovanje prema VIPu na temelju sudskog riješenja a niti jedan mjesec rata nije preskočena da drugi odvjetnik konkretno odvjetničko društvo Leko i partneri šalje sudu novi prijedlog ovrhe, također ne samo da se ne priznaje uplaćena kamata već i dio uplaćene glavnice se vraća na staro i na to se pripisuju opet kamate, sudski troškovi.....također kako to da Općinski sud ne provjerava da li se postupa prema prvoj ovrsi te da li je novi ovršni prijedlog utemeljen već saamo sutkinja lupi pečat i to ide dalje....zar nitko to ne provjerava....uputila sam i žalbu općinskom sudu koji je to proslijedio VIPU i odvjetničkom društvu još u II mj. ove godine ali se oni nisu očitovali, te zbog previda sutkinje je poslano na Županijski sud.....u međuvremenu meni je u blokadi tekući račun.

 

Sutkinja mi je rekla da ne može ništa učiniti te da ulazim u parnični posupak sa VIP - om.

 

Da li će mi trebati odvjetnik jer za njega nemam novaca....o iznosu neću pričati jer je ispalo da sam svih godina plaćala samo kamate i odvjetnike plus što mi je dug sada 4 puta viši.

 

Psihički sam slomljena. Zapala sam u dužničko ropstvo. Molim Vas za savjet i pomoć.

 

Od srca zahvalna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mira

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija