Jump to content

prigovor kazna Rijekaprometa, pomoć oko prijepisa


mm2004

Preporučene objave

postovani,

 

dobila sam kaznu za parkiranje od rijekaprometa na iznos od 300kn. situacija je slijedeca: automobilom za koji sam dobila kaznu nisam ja upravljala, nedavnom sam se razisla sa bivsim deckom i automobil kojim se trenutno on sluzi ostao je na moje ime. nemamo kupoprodajni ugovor, dogovor je bio da ce prijepis biti u roku od nekoliko dana.

 

slucajno sam saznala da je automobil parkiran na nepropisnom mjestu i da sam dobila kaznu - prijateljica je prosla i zamjetila. tako sam saznala da je neki dan bivseg zaustavila policija i privela ga u riječki zatvor zbog nekih kazni, biti ce oko 7 dana. sada sam u situaciji da ne mogu doci do kljuca (nemam rezervni a kljuc je kod njega, zvala sam sutkinju i upravitelja zatvora i ne dopustaju mi da podignem kljuc), kupoprodajni ugovor nemamo da mogu to dostaviti. inace policija ga je zaustavila i nije me obavjestila da su auto nepropisno parkirali i da dodem po njega - slucajno sam to saznala.

 

zanima me sta mogu sada napraviti? da li mogu reci cinjenicno stanje - da je bivsi vozio automobil i tako izbjeci placanje kazne?

 

imam jos jedno pitanje? da li mogu odjaviti automobil bez kupoprodajnog ugovora i tablica? ali ne bi htjela nikoga ostetiti. cini mi se da ce bivsi jos dugo izbjegavati preijepis a ne bi htjela da se vise dogoadaju situacije kao ova. prometna i knjizica vozila nalaze se kod mene, da li mogu odjaviti automobil tako da ga on kasnije može prepisati na koga kod hoce ali bez kupoprodajnog ugovora?

 

puno hvala na odg.

 

LP

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija