Jump to content

Odvjetnik ne radi po nalogu stranke


pelargonija

Preporučene objave

U radnom sam sporu zbog neisplate prekovremenih. Na sudsko vještačenje sam naložila odvjetniku da uloži prigovor jer se tablice razlikuju u pojedinim stavkama, npr. u tablici 1 netto plaća za studeni 2007 je 3883 kn a u tablici 2 ista netto plaća iznosi 4942kn,isto tgako iznos nije uvećan za 0.5%za svaku godinu radnog staža i nije rađen prema podacima u PK kartici, muž ima dva uzdržavana člana a rađen je obračun kao da je samac. Odvjetnik je uložio prigovor na zadnje dvije stavke, a prvu nije spominjao. Da li da se direktnim dopisom obratim sudu, kakve radnje odvjetnik može preduzeti protiv mene u tom slučaju?Još mu ne namjeravam otkazati. On kaže da će na temelju njegovog prigovora vještak izraditi novo vještačenje pa ćemo onda vidjeti kako će to izgledati. Što mi je činiti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Odvjetnik ti jedino može uručiti račun za dosadašnje pružene usluge, ukoliko procjeni da je tvoja kontrola njegovih postupka prešla određene granice dobrog ukusa i zahvaliti ti se na dosadašnjem angažmanu, no puno se toga može riješiti na način da upravo od njega ili nje dobiješ strategiju postupanja i ta takav način zastupanja ili prihvatiš ili ne, a što je zapravo i izgleda već i učinjeno. Čemu takvo nepovjerenje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija