Jump to content

Molila bi pomoc


nakovac

Preporučene objave

Imam veliki problem... Živim u kuci od muževog tate.. Muž je preminuo prije vise od godinu dana i od tada sam im ja tu eto visak, Problem je taj sto sam ja uložila da napravimo cijeli stan u kuci, naravno nemam nikakvih puno racuna za dokazat to.. Svekar naravno želi da ja odem i da sve to samo tako ostavim. Na koji nacin ja od njega mogu potrazit da mi vrati sredstva koja sam ja tu uložila? Kako ja to mogu dokazat da sam ja uložila u taj stan u njegovoj kuci. Nažalost morala sam i pozvat policiju da me prestanu maltretirat od kako je on umro. ja sam tu s djetetom od 7 godina koje ce tu u skolu ove godine? Hvala na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nažalost, bez pokretanja sudskog postupka taj problem nećete moći riješiti. U sudskom postupku priložite račune koje imate, a za investicije za koje nemate račune tražite procjenu sudskog vještaka. Sudski vještak je ovlašten izvršiti uvid u sve investicije uložene u stan i na temelju toga će izvršiti procjenu vaših uloženih sredstava.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija