Jump to content

hitno


ivica75

Preporučene objave

Pozdrav molim savjete zaposlio sam se prije 3 mj.na neodredjeno u OŠ kao spremač preko natjecaja predao sam i potvrdu o nekaznjavanju iz Osijeka medjutim imam uvjetnu iz Valpova koja mi je tad kad sam se zaposlio bila pravomocna i to nisam prijavio u OŠ,danas dolazim radit i ravnatelj me zove u ured i kaze mi za tu uvjetnu da je zaprimio anonimni mail da sam na uvjetnoj i kaze citiram" ima 2 rjesenja :1.izvanredni ugovor o radu gdje gubim sva prava ili sporazumni ! sta da radim ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zapreka je ako je osoba cit. "pravomoćno osuđena na kaznu zatvora (neovisno o tome je li izrečena uvjetna ili bezuvjetna kazna) za neko od kaznenih djela počinjenih protiv života i tijela, protiv slobode i prava čovjeka i građanina, protiv Republike Hrvatske, protiv vrijednosti zaštićenih međunarodnim pravom, protiv spolne slobode i spolnog ćudoređa, protiv braka, obitelji i mladeži, protiv imovine, protiv sigurnosti pravnog prometa i poslovanja, protiv pravosuđa, protiv vjerodostojnosti isprava, protiv javnog reda, protiv službene dužnosti, osim ako je nastupila rehabilitacija prema posebnom zakonu." i jednako se odnosi na osobe u neposrednom odgojno-obrazovnom radu kao i na druge osobe potrebne za rad školske ustanove (što spremač jest).

 

Ako se pronalazite u tome (osim rehabilitaciji)... nije jasno što biste bitnog htjeli postići, ostati na tom radnom mjestu ne smijete.

Sporazumni otkaz ugovora koji vam nudi ravnatelj "praveći se da nema pojma" ili izvanredni (15 dana od saznanja za pravomoćnu osudu) ili redoviti uvjetovan skrivljenim vašim ponašanjem (nakon proteka roka od 15 dana), u ni jednom od slučajeva nećete imati prava na naknadu za vrijeme nezaposlenosti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija