LEONIS objavljeno: 9. studeni 2012. objavljeno: 9. studeni 2012. Evo pošto vidim da je ovdje kutak za razbribrige, pa da i ja postavim jedno pitanjce.(ozbiljnije je naravi, al eto, uz kavu) Naime, zna li itko na ovom forumu kakva je "klima" kada se bira predsjednik Udruge odvjetničkih vježbenika. Vidio sam na stranicama HOK-a Statut udruge odvjetničkih vježbenika i što da kažem, statut kao i svaki drugi, sve je jasno tko koga bira. Ali pod ovim terminom "klima" sam mislio na to jeli za ta i takva mjesta u vrijeme biranja vlada opća pomama ili vlada ona "tko se prvi prihvati". Znači jesu li odvjetnički vježbenici u Zagrebu nabrijani na takve stvari, bude li gužve na kandidacijskim listama, ili se javi 5-10 "dobrovoljaca" pa se dogovore između sebe. S obzirom da nisam u Zagrebu, ne mogu ni znati iz prve ruke kako se gore odvijaju stvari, pa evo, ako se nekome da odgovarati. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.