RegEDIT objavljeno: 26. veljača 2013. objavljeno: 26. veljača 2013. Pozdrav ekipa, novi sam i imam samo 8 dana da si ovo rijesim tako da ako sam kaj prekrsio molim admine za razumijevanje-ispravit cemo ako je sta krivo Dobri ljudi molim vas za pomoc da napisem zalbu i napravim ako se da sta. Ovo mi je stiglo na kucnu adresu, a znam da je i tata prije nesto slao nekakvu zalbu za neku vodu i mislim da je to to....totalni sam dudlek sto se toga tice pa ako ima tko kakvu ideju kako bi se ovo moglo rijesiti bio bih mu jako zahvalan.Unaprijed zahvaljujem[ATTACH=CONFIG]186[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]187[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]188[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]189[/ATTACH] Citiraj
RegEDIT odgovoreno: 2. ožujak 2013. Autor odgovoreno: 2. ožujak 2013. neznam zasto ta ovrha jos nije bila izvrsena s obzirom da je tata umro 2006. zanima me jel sada ja zalbom se zalim samo na ovo rjesenje ili i na ovrhu i kako da se zalim na to Citiraj
mikili odgovoreno: 2. ožujak 2013. odgovoreno: 2. ožujak 2013. Žalite se na rješenje, naravno i navodite razloge zašto se žalite. Imate na netu primjera žalbe, googlajte malo. Bitno je navesti sve što bi osporilo to rješenje. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.