Jump to content

Sta da radim?


Casperziggy

Preporučene objave

dakle, u noci od 30 do 31 meni i frend policija zaustavila. nakon utvrdivanje identita se izpostavi da je frend kaznjavan pa traze od mene pretres. Ja ne pristajem na pretresu na ulici a oni dalje zeli to tamo obaviti. Pocinje blaza vrijedane iz moje strane, policajac mene vuce za jaknu(pred puno ljudi).Sam ulazim u nijhovim auto trazeci da me u postaju pregledaju. U postaju pustim se detaljno pretrazit i naravno posto ne pusim nista ne nadu. Posto im nije ocito leglo traze od mene da radim alkotest... pusem i pokaze 0,7%(stime da niti nemam vozacku) i oni mene zadrzaju satima u nijovom prostoriju na treznjavanje. U medu vrijeme policajac bez da meni ista pita zove hitna pa dolaze u postaju mene pregledavati(???). Nakon pregled pocinje razprava izmedu policjie i doktora u vezi tko ide u ambulantu zbog uplatnice??? posto ja ze nemogu mrdat dode moja zena i ide s policijom i doktora u ambulanti i tamo trate od nje da plati 1200kn ili da ostavlja pasus dok ne plati??? ja nisam ni trazio pregled niti bio obavjesten u tome svemu. Nakon nekoliko sata puste me uz kaznu koju sam naravno i posteno zavrijedio za blazu vrijedanje. sta vi u tome svemu mislite i sat da radim?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Osoba koja čini prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira u što spada i vrijeđanje policije a pod utjecajem je alkohola može bit zadržana do otriježnjenja zbog opasnosti od daljnjeg činjenja prekršaja.

Osobu koja se stavlja u prostor za zadržavanje pregledava liječnik i utvrđuje da li se osoba može zadržat.

čl.74 pravilnika o postupanju policije

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija