Jump to content

pravo na dosljelost puta


darijo08

Preporučene objave

Ljudi pozdrav:

ja neznam dali je to bila koja tema tu ali ja sam trenutno malo u strci pa bi mi trebao što kvalitetniji savjet od vas koji znate.

Naime moja kuća se počela gradit 1989. godine i nema izlaz na cestu,do moje kuće je kuća od maminog brata koji se s njom ajmo tako na majke mi dogovorio da mi možemo prolazit preko njegove nekretnine do ceste.Znači da vam sad malo i pojasnim mi taj put preko maminog brata koristimo već od 1989 godine i on se prije par dana sjetio da će zatvorit put i da mi više nemoremo prolazit tuda....Molim vas pomognite mi jedan mi je prijatelj rekao da mogu uz svjedoke koji će posvjedočit da se tuda prolazi toliko godina dobit na sudu parnicu kao dosjelost služnosti.....da napomenem taj put nije nigdje ucrtan nego je dogovoren između nas ali imam svjedoke koji mogu posvjedočit da se to koristi toliko godina....

Molim vas ako netko zna dali imam pravo na to i dali da ga utužim da dobijem prolaz do ceste jer nemam drugog izlaza na cestu....

 

hvala vam puno :moli::moli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tuzba radi utvrdjenja stvarnog prava sluznosti,kao glavni dokaz je vasa gradjevina,niste je izgradjenu donijeli tu gdje i jeste,znaci nekud se prolazilo,dovozio materijal.

Protekom 20 godina nesmetanog sluzenja stjecete stvarnu sluznost,sto ce te utvrdit u parnici.

 

Znači želite reci ja njega slobodno mogu tužit i pravnim putem imam 100% pravo na služnost puta??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

neznam kako da te nazovem ali nema veze uglavnom prijatelju ako ti tako kažeš jer očito imaš iskustva u tome onda je valjda tako.

 

ako nije problem pošto je tu meni stvar jako napeta i volio bi znati sto posto dali kako osim ovako mogu s vama stupit u kontakt putem telefona ili mobilnog telefona da vam pojasnim malo riječima jer stvarno je i mene i mamu strah toga zatvaranja puta..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija