Jump to content

ozljeda u dizalu


noelle14

Preporučene objave

ulaskom u dizalo dogodila mi se nezgoda. jedna gospođa pozvala ga je sa kata iznad, u vrijeme dok sam ja bila baš na ulazu u isto, te su se naglo pokušala zatvoriti vrata i tom prilikom došlo je do napuknuća mog IV. rebra. u tom trenu prvo što sam rekla kćeri i unuku koji su bili sa mnom da mi je "nešto krcnulo unutra" te sam bila lagano ošamućena od udarca. nisam tome pridavala prevelik značaj misleći kako će to proći samo od sebe, te stoga nisam ni posjetila liječnika. četvrtog dana počelo me strašno boljeti, te sam ipak otišla i od svoje sam liječnice upućena na traumatologiju gdje sam dobila rendgenski snimak na kojem je vidljivo puknuće. preporučeno mi je strogo mirovanje mjesec dana.

molim vas za savjet ima li ovdje elemenata na osnovu kojih bih mogla tužiti tvrtku zaduženu za održavanje dizala, odnosno što mi je za činiti dalje. naime, u tom dizalu senzor za vrata nalazi se u razini koljena, što upotrebu istog čini vrlo rizičnom, a pitam se što bi tek udarac koji polomi rebro jačoj odrasloj osobi, učinio djetetu ili nekom tko je slabije fizičke građe. unaprijed zahvaljujem na odgovoru. pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija