Jump to content

Potvrda o neisplaćenoj plaći


morchee

Preporučene objave

Zbog trenutačne situacije poduzeće u kojem radim kasni sa islatom plaća. Zbog kašnjenja s isplatom, poslodavac radnicima daje potvrde o neisplaćenoj plaći.

 

U 5.mjesecu predala sam na FINA-u potvrdu o neisplaćenoj plaći za ožujak te mi je temeljem ovršnog zakona uplaćen iznos. Međutim, za 2 dana poslodavac je također uplatio iznos plaće. Tako da ispada da mi je plaća duplo uplaćena za 3.mjesec. Nakon toga nisam više slala u FINA-u zahtjeve za skidanjem novca s firminog računa na moj tekući.

 

Plaću za 4.mjesec i 5.mjesec još nismo dobili. Međutim, na potvrdi o neisplaćenoj plaći za 5.mjesec nije naveden moj iznos plaće. Šefica računovodstva na mojoj potvrdi je umanjila iznos za onaj uplaćen u ožujku.

 

Da li njezin postupak u skladu sa odredbama zakonodavca? Nije problem što mi umanje sljedeću plaću za uplaćeni iznos od FINA-e. Problem je u tome što mi prikazuje platnu listu/potvrdu o neisplaćenoj plaći - da sam taj mjesec zaradila 120,00 kn. Umjesto cca 7.000,00 kuna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija