Jump to content

Problemi sa njuškalom


mariozg1983

Preporučene objave

Dobar dan svima.

 

Htio bi podijeliti jedno iskustvo sa portalom njuškalo, u nadi da saznam da li je taj način poslovanja ispravan i zakonski.

Dakle, radi se o sljedećem. Prije nekih 7 dana uplatio sam novce na famozni njuškalo saldo (inače se oglasi plačaju direktno s kartice u svijetu), s namjerom da postavim superVau oglas u vrijednosti 200kn. Predmet oglašavanja je bila kreditna agencija koja je i licencirana i posluje već 15 godina,ali to nije bitno sada. Prije postavljanja oglasa pročitao sam njihov "disclaimer" ili po našem "uvjete korištenja" koji su ujedno ako se ne varam i njuškalov službeni ugovor prema korisnicima. U tim uvjetima pod apsolutno niti jednom stavkom ne stoji da je oglas moga tipa na bilo koji način zabranjen (provjerite sami), međutim stavio sam ga u kategoriju usluge-ostale usluge, gdje je bio obrisan, nakon toga u rubriku ostalo-sve ostalo gdje je opet bio obrisan. To me je dovoljno isfrustriralo jer sam uplatio 200kn na saldo a oglas ne žele objaviti, pa sam nazvao tehničku podršku. Tamo mi je rečeno da oni nemaju praksu objavljivanja takve vrste oglasa,možda u budućnosti ali ne trenutno. Nisu li time upravo prekršili vlastiti ugovor?? Nadalje, rečeno mi je da mogu tražiti povrat sredstava preko njihove podrške, što sam i napravio. Sada je prošlo 5 dana od mog zahtjeva,a novci još nisu uplaćeni. Nazvao sam ih ponovo i rekli su mi da povrat sredstava vrše JEDNOM mjesečno. Dakle, ja sam uplatio novac za uslugu koju oni ne žele isporučiti, u ugovoru ne stoji da je takvo oglašavanje zabranjeno, i šečer na kraju, oni će raspolagati s mojim novcem mjesec dana, što isto nigdje u ugovoru nije navedeno. To je samo moj oglas i moj povrat, a uopće ne želim razmišljati o tome koliko je još ljudi zatražilo povrat i s kojom količinom tuđih novaca taj portal raspolaže. Zanima me da li je način na koji to rade pravno ispravan? Dal postoji ikakva regulativa za takve slučajeve? I kome prijaviti takav način poslovanja ukoliko zaista nije ispravan? Hvala lijepo!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija