Jump to content

Pravo na ključeve ulaznih vrata stana člana obiteljskog domaćinstva


nvbrenko

Preporučene objave

Neda sin ključeve stana - promjenio je bravu - majka ako izađe ne može ući

Poštovani,

Stvarno ću Vam reći istinit događaj.

Sin 33 god. svojoj 61-godišnjoj majci neda ključeve stana, promjenio je prije oko godinu i pol bravu i majka kada negdje izađe iz stana nikada nezna da li će se vratiti u jedini stan koji imaju ili će satima biti na ulici i čekati pred stanom da sin dođe odnekuda i otvori vrata stana.

Stan je u najmu. Vlasnik je Vlada RH koja je stan dala MORH-u na upravljanje. Sin je unazad desetak godina maltretirao djedu, baku i sada majku, vrijeđa, tuče, drži majku pod kontrolom kao u kućnom zatvoru, provodi samovolju, policija je zbog sina više puta dolazila, dvije kaznene prijave za nasilničko ponašanje su na Sudu gdje sin radi pa taj spis stoji u ladici kod njegovog kolege i ne pokreće se postupak od početka ožujka ove godine. Kada dođe policija sin kaže da majka nema pravo na ključeve stana - izmišljava da je tako odlučio MORH, njegove izmišljotine nitko ne provjerava, što je nelogično jer naravno da nitko ne može dobiti dozvolu stanovanja a da mu se uskrati ključ od stana - policija to ne može provjeriti pa nastaje cijeli cirkus......Zanima me da li svaka osoba koja stanuje u nekom stanu, kući i sl. koja je prijavljena da tu stanuje danima, mjesecima i sl.. da li itko može sebi uzeti pravo pa nedozvoliti da drugi stanar nesmije imati ključeve stana. ???? Žena ozbiljno pati zbog nasilničkog ponašanja sina-bolesnika, jer je i to jedan vid nasilničkog ponašanja, to više nije normalno. Da li da ona Sudom i kojim sudom ostvaruje svoja prava da ima ključeve stana ili bi sin trebao zbog već zabilježenog nasilničkog ponašanja biti pritvoren ? Molim hitan odgovor, smatram da nije bitno za ključeve da li je stan vlasništvo ili nije - u ovom slučaju nije vlasništvo niti sina niti majke već je upravljač MORH a oni "podstanari" zaštićeni najmoprimci. NORMALNO je da ljudi koji negdje stanuju, koriste prostor i sl. imaju i ključeve za ulazak i izlazak iz prostora. Usput sin majci nedozvoljava mjesecima da koristi ormare u sobi za svoju robu, pa ista robu drži posred sobe pokrivenu plastikom da se ne praši i propada. Sve u kući kupovali su roditelji, majka a sin samo tehniku sebi za zabavu. Pošaljite mi žuran odgovor ako može ovdje a svakako ne e-mail
. Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija