Jump to content

izvanredni liečnički pregled


kantajz

Preporučene objave

imao sam težu ozljedu na radu,posjekotina motornom pilom po stopalu.liječenje je završeno i kod kirurga i fizijatrice s tim da imam kontrakturu i stanje je trajno.otišao sam kod liječnice primarne medicine koja me je uputila da odem u firmu i tražim da me pošalju na izvanredni liječnički pregled kod doktora medicine rada jer se radi vjerojatno o smanjenju radne sposobnosti.dolazim u firmu i oni mi nedaju uputnicu za izvanredni liječnički pregled jer bih trebao za 15 dana ići na redovni.naravno šalju me na posao.dali smijem početi raditi dok se neutvrdi radna sposobnost jer radim na poslovima šumskog radnika-drvosječa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Radnu Vam je sposobnost utvrdio izabrani doktor primarne zdravstvene zaštite pa budite vrlo oprezni s eventualnim neodazivanju na rad nakon toga. Ovaj drugi dio ovisi o posebnim propisima iz sfere medicine rada u koji ne bih ulazio, no u svakom slučaju vrlo oprezno dalje riješite to pitanje dogovorno s poslodavcem. Ukoliko smatrate da prema tim posebnim propisima ne smijete stupiti na rad, obavezno pismeno tako nešto obrazložite poslodavcu i zadržite jedan primjerak tako predanog prigovora.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija