Jump to content

Premještaj na drugo radno mjesto nakon porodiljnog


Osvara

Preporučene objave

Molim Vas za pomoću rješavanju našeg problema,naime supruga je zaposlena kao glavni kuhar u školi-nakon braka i promjene prebivališta trebala bi se vratiti na posao na koji na žalost nemože više jer je udaljen 180km od mjesta trenutnog prebivališta.Zanima nas dali je moguće izvršiti premještaj unutar ministarstva u neku drugu školu u kojoj bi obavljala isti ili slićan posao a koja je u blizini mjesta prebivanja?

Nakon kontakta ministarstva nikakav konkretan odg.nismo dobili a žalosno je da zbog braka i majčinstva dobije otkaz pogotovo sad kad su tu djeca i posao je ne samo potreba nego doslovce i preživljavanje!

Unaprijed hvala na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zbog braka i promjene prebivališta - ne. Ali može zbog nedolaska na posao određenji broj dana (čini mi se 3 - provjerite.)

 

Mislim da Ministarstvo tu ne može ništa jer u slučaju potrebe za nekim radnim mjestom u školi ravnatelj (i isključivo ravnatelj) je osoba koja odlučuje o zapošljavanju (na stranu to što na tu odluku skrivenim kanalima djeluju ovi ili oni).

 

(Dobro poznajem problematiku, jer više od 5 godina pokušavam postići preseljenje u drugu školu. Ministarstvo jednostavno nema mehanizam kojim bi vas "prekomandiralo", pa makar i na vlastiti zahtjev.)

 

Na stranicama SHU imate tablicu zamjene zradnih mjesta, napišite im svoje podatke i nadajte se da će vam se netko javiti.)

 

Sretno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Šta reč više,žalosno je to,a kako putovat tako daleko?6 sati dnevno izgubiti na put pa čak i da daju pune putne troškove gotovo je nemoguće!Svjesni smo da je to baš otkaz zbog toga,al opet teško je to prihvatiti-danas radiš a sutra ne a djeca ne pitaju!Ako neko zna još neko rješenje molim ga da napiše ,mi smo očajni vrijeme ide a nikoga baš nikoga ne brine ništa.Stvarno više neznamo koga više pitati niti šta uraditi više!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija