Jump to content

Ugovor o radu nakon bolesti


Balegar

Preporučene objave

Molio bih vas za jednu pomoć. Naime radim u remontnom brodogradilištu kao poslovođa u određenom pogonu. Pred tri mjeseca doživio sam infarkt (38 god) na poslu i tokom hospitalizacije ugrađena su mi dva stenta. Sama rehabilitacija mi je trajala tri mjeseca.

Uglavnom, vratio sam se na radno mjesto ali me je kadrovska mahinalno poslala na liječnički pregled. Doktor koji predstavlja zastupljenu ordinaciju, smatra da više nisam potpuno sposoban (mikro klimatski uvjeti) za staro mjesto i predlaže mi da skupljam papire i krenem u proces dokazivanja invalidnosti pred komisijom. Trenutno sam na godišnjem odmoru i ne mogu saznati što mi se sprema kad se vratim na posao. Sad me zanima, koje su ovlasti kadrovske službe i što mogu očekivati od njih. Do sada sam bio vezan sa ugovorom na neodređeno vrijeme i strahujem, s obzirom na vremena, da bi me "navlakušom" mogli dati slabije plaćeno radno mjesto na određeno vrijeme?

Koja su moja prava i smijem li odbiti nove ugovore o radu. Dali se moje radno mjesto pauzira dok ne završi proces dokazivanja sposobnosti za rad kod komisije?

 

Što god, molio bih da mi se objasni postupak, prava koji me sljeduje. Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija