Jump to content

popravak terase koja je u privatnom vlasništvu


kekezica

Preporučene objave

Živimo u stanu na četvrtom katu stambene zgrade , potkrovlje sa terasom, koju smo sami adaptirali uz suglasnost stanara 1990 g.stan smo otkupili 2007 g od grada zagreba.Zgrada je stara 90 godina te se često vrše popraci. Poblem je nastao danas kada smo mi postali vlasnici stana sa terasom te kako je i prije terasa prokišnjavala , a nise poduzimalo ništa da se sanira te je više puta stradao stan ispod nas. Često smo govorili predstavniku zgrade da se terasa mora sanirati zbog dotrajalosti izolacije, samo jednom su napravili popravak i to polovicu terase jer kao nema se novaca, za to postoje dokazi od GSG grada Zagreba koji su dolazili i sastavljali zapisnik.

Danas od nas traže da mi sami saniramo terasu, jer smo mi sada vlasnici stana. pozvana komisija je utvrdila ; obzirom da konstruktivni dio krova-terase predstavlja zajednički dio zgrade suvlasnici bi trebali razmotriti da se isti sanira kako bi se spriječilo procurivanje a na štetu stan ispod terase.

Molim za odgovor tko treba izvršiti popravak terase , prema godišnjem pregledu zgrada ima dosta novaca iz pričuve ,do sada se dosta popravilo od saniranja balkona dvorišnih fasade dvorišne, krovišta ,zašto od nas sada traže da mi sami popravimo terasu koja nije ni otprije kvalitetko popravljena.

 

 

 

.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija