Jump to content

prometna nesreća, motocikl, alkohol i ozljeda


ice_23

Preporučene objave

dobar dan prije cca 1 mjesec sam pao s motora u zavoju i udario u stablo, hvala bogu jedino, baš sam imao peh pogodit baš u njega, nije bilo dovoljno što sam pao s motora, ali sam sam si kriv jer sam vozio po utjecajem alkohola, napuhao sam 1,44 kad se oduzme dođe na 1,34. imao sam napuknuće bedrene kosti... i sad čekam da dođe nalaz krvi jer su policijski službenici to tražili a ja sam pristao, sumnjam da bi se dobro proveo da nisam pristao. zanima me informativno koliku kaznu nogu očekivati.

 

Puno hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

dobio obavijest da ide na sud da je stigla analiza samo krvi, nesto sam čuo da treba biti i analiza urina, koliko je to bitno. u krvi su mi rekli policajci da je bilo 1.83 promila, sta može biti toliko velika razlika u odnosu na drager kojim sam napuhao 1,44?? koliko sam vidio u najboljem slučaju novčanu kaznu mogu dobiti 5000,00 kn za alkohol i još 2000,00 za izazivanje prometne nesreće ako se ne varam jer na obavijesti piše da me terete po članku 199.stavak 9. i po članku 293. stavak 2. sad me zanima kad dobijem od suda šta i kako dali vrijedi plaćanje pola kazne u roku od 3 dana ili to vrijedi samo kad ti policajac da kaznu jer meni još nitko nije ništa osim obavijesti dao. i cca koliko otprilike ću čekati do bilokakvog riješenja od suca za prekršaje?? ne mislim izbjegavat plaćanje kazne, jbg kriv sam si sam, samo da bude čim je moguće niža i drugi put pamet u glavu, a ne mogu ja....

 

puno hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija