Jump to content

Provođenje praznika djeteta kod roditelja s kojim dijete ne živi


aaaaah

Preporučene objave

Roditeljima ( ocu i majci) oduzeto je pravo na odgoj i život sa djetetom na rok od jedne godine koji ističe 01.07. o.g. Nova rasprava za ukidanje ili produženje izrečene mjere nije zakazana i po informaciji dobivenoj u sudskoj referadi rečeno je da neće niti biti zakazana dok se ne riješi žalbeni postupak ( jedan roditelj uložio je žalbu na izrečenu mjeru).

Po odluci suda dijete treba provesti sa majkom za vrijeme ljetnih praznika 30 dana. U vrijeme izricanje mjere majka je bila nezaposlena. Ovih dana se zaposlila i s posla dolazi kući oko 17 sati. Inzistira da dijete provede kod nje 30 dana, a za vrijeme dok radi dijete bi trebali čuvati djetetu ne baš bliski ljudi ( njih troje, kako će kad koji moći, članovi nove majčine obitelji).Dijete je staro 7 godina i ne želi ići na čuvanje kod članova nove majčinbe obitelji.

Imaju li skrbnici djeteta ( djed i baka po ocu) pravo odbiti poslati dijete k majci na 3o dana, uzevši u obzir da oni kao skrbnici koji su odgovorni za dijete ne poznaju osobe s kojima bi trebalo boraviti dijete, da dijete ne želi ići, da je odluka o skrbništvu nepravomoćna, ali izvršna i da za par dana ističe rok na koji je roditeljima izrečena opisana mjera.

Savjetujte, hitno molim, kako da skrbnici postupe u ovom pravnom "zrakopraznom" prostoru da se ne ogriješe o zakon i zaštite dijete!

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija