Jump to content

alimentacija, savjet moli se


pačić

Preporučene objave

Poštovani forumaši molim vas savjet,

 

Otac sam djeteta iz izvanbračne veze koje je sada staro 10 godina. Redovito sam plaćao alimentaciju i prema sudskom rješenju viđao dijete točno do njegovog četvrtog rođendana.

U lipnju 2008 godine, majka je s djetetom preko noći nestala iz grada, napustila posao, isključila mobitele. Tada ni njena majka nije znala kuda je otišla. Od tada mi je onemogućen bilo kakav kontakt sa djetetom.

Stiglo je nedugo potom i njeno pismo u kojem kaže kako "obzirom da je otišla (nije rekla gdje) ne moram više uplaćivati alimentaciju koju sam po njenim riječima i tako uplaćivao do tada a račun njene mame.

Do danas neznam gdje je otišla, a sasvim slučajno sam doznao da joj je u jednom sudskom predmetu ovrhe imenovan skrbnik za poseban slučaj jer sudu i policiji nije poznato gdje je.

Prije par dana, točno šest godina poslije, dobivam njeno pismo, u kojem sad traži da na račun xy bez naznake čiji je, platim sve zaostatke s rokom odmah, i počnem ponovo uplaćivati mjesečne anuitete. Prijeti naravno odvjetnicima, sudom. Adresu njenog boravka i dalje neznam.

Nije sporna nikada bila moja obaveza uzdržavanja.

Molim savjet

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija