Jump to content

Porezni dug od majke


seek30

Preporučene objave

Lijep pozdrav svima na ovom forumu, nov sam i registriran radi jednog pitanja koje me muči. Ja sam kompletna neznalica o zakonima pa eto nadam se da me nećete izoštriti previše.

 

Evo da počnem, sve se ovo odnosi na moju majku pa pokušat ću objasniti što bolje mogu. Naime moja majka imala je u devedesetima svoj obrt i njega je zatvorila tamo negdje 95 više manje ja se ne sjećam iskreno, zatim je otišla u prijevremenu mirovinu i do dan danas je umirovljenik. Sad mene muči to što je ona stavljena na onu listu dužnika i da duguje nekih 250 000 kn, naime ona zna dobiti te neke uplatnice par puta godišnje gdje su te cifre napisane ali ona mi kaže da to je ništa i jednostavno baca u smeće. Ta cifra kolko ja vidim stalno raste i meni nije ništa jasno zašto porezna šalje te uplatnice njoj ako je ona umirovljenik a obrt je zatvorila i odjavila još tamo negdje davne 95. Sad je li moguće da je to zastarilo i da majka ima pravo što to baca ća ili su tu mogući budući problemi? Eto nadam se nekoj informaciji od pametnijih ljudi, hvala unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija