Jump to content

Adresa stanovanja djeteta?!


Mr.Grey

Preporučene objave

Pozdrav svima!

 

Dobio sam sudsko rješenje o viđanju djeteta (ne živim u bračnoj zajednici, a jos nisam u mogućnosti pokrenuti brakorazvodnu parnicu) koje se bazira na dva popodneva tokom radnog tjedna kao i svaki drugi vikend.

U rješenju stoji kako po djete u navedenim terminima trebam doći na adresu stanovanja.

Dešava se problem gdje GospođaX redovito ode sa našim zajedničkim djetetom na putovanja (koja traju i po mjesec dana-ali unutar granica RH) bez ikakvog dogovora sa mnom i time mi uskrati viđanje djeteta.

Bezbroj puta sam bio na CZSS (gdje je nisu uspjeli udobrovoljiti) kao i na policiji, a danas sam podnio i DORH-u kaznenu prijavu.

 

GospođaX (danas) meni tvrdi kako u rješenju stoji da po djete trebam dolaziti na adresu stanovanja i da joj je odvjetnik kazao da je adresa stanovanja ondje gdje se ona nalazi u tom trenutku sa djetetom!

 

Bio sam uvjerenja da je adresa stanovanja ujedno adresa prebivališta! Apsurdnim se čini činjenica da po dijete trebam ići primjerice u Osijek, a radim i živim u Umagu gdje je ujedno i prebivalište djeteta!

 

Ima li tko slično iskustvo ili je li uopće adresa stanovanja isto što i prebivalište?

 

Ujedno da nadodam GospođaX će pokrenuti kazneni postupak protiv mene jer ne dolazim po djete (po gradovima u kojima se oni trenutno nalaze) i ne ispunjavam viđanja koja su mi određena sudskim rješenjem!

 

Unaprijed hvala!

 

Mr.G

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija