Jump to content

Medicina rada


TanjaSplit

Preporučene objave

Prošle godine, dakle školske 2013/2014 moja kćer se upisivala u prvi razred srednje obrtničke škole za što joj je trebala potvrda medicine rada.Potvrdu smo platili, ona je napomenila da je u djetinjstvu imala razne alergije , koje do tada nisu medicinski dokumentirane, i doktorica na medicini rada joj je mrtvo hladno izdala potvrdu,bez ikakvih testiranja.Tijekom školske godine ustanovilo se da je alergična na razne preparate zbog koji ne može pohađati tu školu, niti se baviti tim zanimanjem .Bolest je poprilično fizički i psihički dotukla, rane na rukama, nemogućnost obavljanja prakse itd...Razred je završila sa vrlo dobrim uspjehom.Dali smo zahtjev za promjenu zanimanja koji nije uvažen, i praktički je ona ove godine nigdje.Oko toga još pregovaram sa školom i Uredom za prosvjetu.

Razmišljam se da tužim doktoricu medicine rada.Tražim savjet da li takva tužba ima ikakvu zakonsku podlogu , ima li ikakvog smisla da se s tim pozabavim ? Ipak ukrala mi je djetetu ne jednu , već dvije godine školovanja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija