Jump to content

Dokazivanje izvanbračne zajednice


firstofseven

Preporučene objave

Poštovani molim pomoć u smislu formuliranja sadržaja zahtjeva sudu za utvrđivanje izvanbračne zajednice! Kako bi to trebalo izgledati, što da napišem (nadam se da ovdje nije potreban odvjetnik obzirom da se radi o običnom "zahtjevu" u izvanparničnom postupku)?

 

Radi se o izvanbračnoj zajednici između moje majke i pok. očuha. Svrha utvrđivanja postojanja izvanbračne zajednice je korištenje prava iz mirovinskog osiguranja (obiteljske mirovine). Neosporno da je zajednica postojala, zajedničko prebivalište od '86, bezbroj svjedoka i sl.

 

Jel dovoljno zahtjev sudu tipa:

 

Molim Naslov da utvrdi status izvanbračne zajednice između teite (OIB) i pok. togitog (OIB) sa adresom u tuitu, s ciljem ostvarivanja prava teite na pravo iz mirovinskog osiguranja. zahtjevu prilažem sljedeće dokaze te nudim potencijalne svjedoke (teite) kako bi sud mogao utvrditi vjerodostojnost statusa izvanbračne zajednice.

 

Ma bojim se da zbog neke formalnosti sud ne odbaci zahtjev i onda moram sve ponovo što će odužiti postupak. Ak neko ima primjerak zahtjeva bilo bi super.

 

Hvala i mnogo sreće u Novoj!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija