Jump to content

Šta uraditi?


tipkovnica

Preporučene objave

trebam savjet...

Rješenjem ministarstva prosvjete dijete nastavlja školovanje u centru za autizam.Nije sporno i u svezi s tim nememo primjedbi...međutim...starije dijete je već na školovanju u istom centru i kod nje se dogodilo uzastopno zanemarivanje od strane djelatnice...( zaključavanja,bježanja,ne zna gdje je dijete...)

Također se više puta dogodilo da nam vrata centra otvara dijete koje luta hodnicima ,a trebalo bi biti uključeno u rad...

Na našu primjedbu ravnateljica nam je uručila izvješće u kojem se potpisuju tri djelatnika centra gdje se navodi kao razlog slabog rada sa curicom njezino nedovođenje .Dijete nismo dovodili zbog nestručnog pristupa prema djetetu i zbog gore navedenih razloga.

Djelatnica koja je "brinula"o djetetu je dip.učiteljica .

 

Trebali bi uložiti žalbu ali što i kome?

 

Rok za žalbu na rješenje o daljnjem školovanju ističe nam u utorak 5.09.2006.S obzirom na dijagnozu djeteta - nastavak školovanja u navedenoj instituciji nam nije sporan - već sve ono što se događa ,a nebi se trebalo događati , i samim tim smatramo da je daljni nastavak školovanja u centru neodgovarajuć.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...
  • 4 mjeseci kasnije...

Prvo...hvala šta ste mi dali savjet

 

A sad nastavak ...Idemo na Upravni sud.

 

Razlog - uputili smo prigovor na nastavka daljnjeg školovanja djeteta u TAKVOJ ustanovi jer se nesmije dogoditi da dijete od 12 godina koje je u istoj grupi sa našim stoji ispred vrata i otključava... A naše dijete da se zatvara u kako kažu sobu za opuštanje... I onda mi uvaljuju priču da je dijete " ludo" a svi medicinski nalazi govore drugo...

 

I onda je nakon 5 mjeseci stiglo poništenje o nastavku školovanja zbog - nevaljale medicinske dokumentacije ...

 

Nigdi veze jer je sve uredno i sad se možemo na ovo žaliti Upravnom sudu i u međuvremenu moramo vaditi novu medicinsku dokumentaciju da bi dokazali da dijete ima autizam.

 

Mi se nismo žalili zbog toga što je dijete dobilo taj centar za nasatvak školovanja već na " činjenicu da se dijete ostavlja,zatvara itd,itd."

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija