Jump to content

potvrda o uplati


Đani

Preporučene objave

hvala na odgovoru----ipak razmišljam da uložpm prigovor na kaznu i neznam trebam li se upuštati u to pa vas molim za savjet,slučaj je sljedeći: u noći 02.08.2015. zaustavljen od policije i na testiranju za alkohol napuhao sam 1.2 odnosno nakon korekcije 1.1 promila,kazna je 3000 kn i 3 mjeseca zabrane upravljanja motornim vozilom.Imam 23 godine vozačkog iskustva i ovo mi je prvi prekršaj uopće i molim za savjet dal da ulažem prigovor i imam li šanse za smanjenjem kazne pošto je alkohol u pitanju. Unaprijed se zahvaljujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Obavezno naglasi da priznaješ prekršaj, da se kaješ i da se neće ponoviti, te navedi da si nekažnjavan iako voziš već toliko dugo, a na kraju zamoli za smanjenjem kazne i mjere jer je i sam postupak djelovao na tebe na način da više nećeš činiti takve prekršaje. Kao što kaže sivko, sigurno će ti smanjiti (samo moraš izričito napisati priznanje).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na savjetu puno. Imam jos jedno pitanje, kad ulozim prigovor i kad moj predmet bude u obradi jel me obavezno zovu na prekrsajni sud ili se prigovor rjesava bez mog prisustva? Pitam to jer naime imam neke sanse da dobit neki posao vani pa se moze desitida ako dobijem poziv za sud da necu biti u zemlji trenutno( povremeno cu dolazit u hrvatsku) , sta se desava u takvoj situaciji. Jos jednom hvala na odgovorima i ne zamjerite ako sam dosadan ali nemam pojma o nicemu sto se ovoga tice.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija