Jump to content

Promjena naziva ulice


schnajc

Preporučene objave

Pozdrav,

 

ove godine je promjenjen naziv ulice u kojoj živim (bila je obješena obavijest na info ploči zgrade), bez ikakvih obavijesti što pojedini stanar mora obaviti. Trenutno pokušavam promjeniti podatke u gruntovnici i tu sam zapeo. Prije mjesec i pol sam podnio zahtjev za promjenom naziva ulice, kao i promjenom mog prebivališta. Još nisam dobio nikakvu pisanu obavijest, ali na netu vidim da je mom zahtjevu djelomično udovoljeno, a u vlasničkom listu vidim da su promjenili moje prebivalište, ali ne i naziv ulice na kojem se nalazi nekretnina. Prilikom predaje zahtjeva priložio sam potvrdu o prebivalištu, kao i i potvrdu iz katastra o promjeni naziva ulice. Zgrada je inače višestambena.

 

Molio bih za savjet je li u ovom slučaju potrebno joše nešto priložiti gruntovnici da provede promjenu. Pokušavam dići hipotekarni kredit, i s obzirom na ovu promjenu naziva ulice trenutno mi je nekretnina bezvrjedna (sa strane banke koja ne želi napraviti ni procjenu), pa želim ovo što prije riješiti.

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija