Jump to content

DSI, pitanje vezano za ZUP/ZUS


buber91

Preporučene objave

Ekipa sa VŠS i VSS,

 

Odakle ste učili ili još uvijek učite zup zus?

 

Svi znamo da nema niti pitanja niti odgovora osim za SSS

 

Ja osobno učim sa SSS,a imam VŠS

 

Vidio sam negdje da ima samo za jedan od ta dva 500 pitanja i odgovora,a gdje je jos drugi dio koji ima skoro pa toliko..trenutno nemam vremena za to s obzirom da mi je ispit 24.10

 

Unaprijed hvala na odgovoru tko god da ga ostavi :)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U mojoj grupi je bila ženska, tj. sve su nam bile ispitivačice osim 1 ispitivača na lprs&službeničkima. Bila je predivna <3 simpatična, ugodno sam se osjećala, nije mi trebala pomagati zup jer sam znala, ali sam malo zapela na rokovniku (jel se tak zove) pa mi je pripomogla. Ja sam VŠS ekonomska, pitala je osnovne stvari zup: djelove rješenja, najbitniji dio rješenja, nabrojiti 10 načela, klasa i urbroj - dijelovi urudžbenog broja, evidencije uredskog poslovanja, rokovnik, pečate žigove i štambilje i razliku između njih.

zus - što je upr spor, kada se pokreće, rok, tko odlučuje. evo, nisam baš znala razliku između pečata i žigova pa mi je ona objasnila a ja sam se složila/potvrdila ;)

 

Apsolutno svi se ponašaju isto - ako počneš odgovarati i vide da znaš, prekinu te i pitaju dalje. ne moraš blebetati 5min da čuju cijeli odgovor. uglavnom je za sve bilo dovoljno reći 2-3 rečenice i to im je dosta. jedino ako baš pitaju neko opširno pitanje, onda ti postavljaju pitanja (npr. za upravni spor, tko, kome, šta...)

Moj savjet da si sve maksimalno skratite ali da znate o čemu se radi. Svi ljudi s kojima sam odgovarala su tak odgovarali i ti odgovori su ispitivačima bili dovoljni.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija