Jump to content

promjena nadležnosti suda


zmodri11

Preporučene objave

vodim spor punih pet godina za sebe i svoju malodobnu djecu. Tužiteljica podnijela tužbu za vanbračnu zajednicu protiv nas troje, gradnju na tuđem zemljištu koje je u suvlasništvu nas troje. (nasljeđivanje) Objekat je nadograđen ali ne sa bilo kakvim ulaganjem tužiteljice. Izgrađen je sa prodajom prava građenja drugim investitorima i vlastitim sredstvima nas troje. Također za izmišljen dug od 200 kn na ime alimentacije proveli mi ovrhu na plaču iako sam pravovremeno uložio žalbu, prigovor i dostavio uplatnice za navodni dug koji sam i predplatio u dva navrata odnosno 1100 kn. da bi bi sud unatoč svemu proveo ovrhu , naplatio sve sudske troškove i dr. iako sam im dostavio i potvrdu da sam oslobođen plačanja sudskih troškova. Sad opet sudski vještak koji nam je smanjio vrijednost vlastite imovine čak za cca 100 000 eur. iako dva druga sudska vještaka koja sam ja angažirao su procjenila vlastitu imovinu za 100000 više od ove koju je sud angažirao. Interesantno da sud neče ni da pozove centar za soc rad da se umješa u zaštitu imovine malodobne djece. Več nekoliko godina tužiteljica i njen odvjetnik se ne žele očitati HZMO iako su dobili od suda da se tužiteljica izjasni da li je živjela u vanbračnoj zajednici ili nije (zajedničkom kučanstvu) jer je primala dječji doplatak za svoju djecu a tamo je navela da je samohrana majka.

A na sudu u svezi tužbe je izjavila da je lagala da bi ostvarila dječji doplatak.

Znači čekat če da vidi da li če oj ovaj spor proči pa če odgovoriti HZMO., a ako ne prođe opet če reči da je lagala.

Mišljenja sam da tužba nije ni smjela biti prihvačena bar u onom djelu protiv djece, ali očito nema pravice ni ravnopravnosti .

Mišljenja sam da njen odvjetnik, odnosno njegov otac koji dugo več radi u sudu ima jako dobre veze sa sudcima i da to suđenje ne može biti pravedno pa me zanima mogu li ja tražit da se nadležnost suda recimo prebaci u neki drugi grad?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija