Vrsaranka objavljeno: 22. prosinac 2015. Dijeli objavljeno: 22. prosinac 2015. Poštovani Imam ugovor o najmu poslovnog prostora sa osobom koja ima blokiran račun. Kako sam pri pokretanju Trgovačkog društva, malo znala o zakonima i pravilima, tako sam sklopila ugovor o najmu prije osnivanja Društva i u ugovoru stoji moje ime kao fizička osoba a ne moja tvrtka. U ugovoru, također nije stajao br žiro računa gdje će isplata biti izvršena. Kasnije mi je knjigovađa objasnila da takav ugovor nije pravovaljan i da napravimo novi, na što se najmodavac usprotivio, rekavši da nema račun na koji bi isplata mogla ići, zbog blokade. Sažalila sam se i plaćala najam na ruke, bez knjiženja. Postavljam si pitanje, sada, kako bih tu početničku grešku mogla ispraviti ? Postoji li neka stavka zakona, kojom bih mogla svoje ovogodišnje troškove opravdala kroz neki ugovor kojim bih, možda, Ja kao fizička osoba mogla napraviti sa mojom firmom o zakupu prostora, iako taj prostor nije moje vlasništvo ali u ugovoru stoji da sam Ja najmoprimac. Dakle podnajam. Da li mi neko može reći koliko je to legalno. Zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.