Jump to content

Psi u ugostiteljskom objektu???


malecka1991

Preporučene objave

Dobar dan,

bila bi zahvalna ako može netko pomoći, čitala sam po netu ali nalazim stvari stare 1-2 godine a trebamo savjet šta napraviti..

Imamo restoran i sobe za noćenje pa nismo sigurni šta je najbolje za napraviti po pitanju životinja-vecinom se radi o psima.. S obzirom da je, ako se ne varam, u Zagrebu gazda lokala dobio kaznu zbog psa u lokalu dal je na kraju zakonom zabranjem ulaz psima u ugostiteljske objekte ili treba bit istaknuto zabranjen ulaz psima (ako gazda tako želi) ili dozvoljen ulaz psima (ako gazda dozvoli ulaz životinjama)?? Čitala sam nešto da svaki grad ima svoje odredbe zakona vezano za to.. dali je to istina (ako je restoran je u Bosiljevu u Karlovačkoj županiji)? Nama dosta gostiju dolazi sa psima pa bi možda i stavili da je dozvoljen ulaz, ako se to može dal trebaju bit neki posebni uvjeti za to npr mjesto za pse, za vodu, hranu..?

 

Čitala sam na jednom forumu kako je u jednom restoranu pas sjedio za stolom, mi bi npr za to i da psi idu na krevete stavili upozorenje da je to kod nas zabranjeno prvo zbog higijene, a drugo jer ipak ne vole svi gosti pse pa im se takvi prizori sigurno nebi bas svidjeli..

 

Najviše nas muči pitanje inspekcije u svemu tom jer ne znamo šta smijemo po tom pitanju, šta ne..

 

Hvala...

 

 

Napomena moderatora : teme su spojene iz razloga što je multipliciranje tema protivno pravilima Foruma.

uređeno: od G-man
dupliranje teme
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija